Menitoo - Browse Store
  • Достава
  • Подигни Сам

  Плаќање во кеш при достава е достапно

  0 Коментари

  Затворено

  Juice Lounge Bar

  Осма ударна бригада бр.39 Skopje skopje 1000

  Бургери, Пица

  Минимална Нарачка: -

  Време за достава: не е достапно

  Растојание за достава: не е достапно

  Мени

  Loading more restaurant...

Не ги пропуштајте неверојатните попусти